İSTANBUL / KARTAL - Mehmet Hilmi Altay İlkokulu

0.216.3065591
Karlıktepe Mah. Soğanlık Cad. No 44 Kartal 34870
Vizyon
Öğrencilerimizin; çağdaş anlayış içerisinde bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi kullanabilen kalıcı istenilen ve örnek davranışlar geliştiren, Atatürk inkılaplarına bağlı, ahlaklı, vatan ve millet sevgisiyle dolu, Türkçeyi güzel ve doğru ve etkili kullanabilen; sözlü ve yazılı becerisi yüksek, toplumsal sorunlara duyarlı okuyan, araştıran, teknolojik yeniliklere açık, yaratıcı ve üretken, sürekli kendini geliştiren, çalışma ve dayanışma alışkanlığı kazanan, nitelikli, çağdaş, demokratik,laik, sosyal bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Misyon
Atatürk ilkeleri, Anayasa ve Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda hareket eden, bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenilenen aktif öğrenme yöntem ve tekniklerini kullanan,onları topluma uyum sağlayan mutlu, üretken, çağdaş, sosyal, kültürel , bilimsel alanlarda çalışmalar yapan, kendine güvenen kişiler olarak yetiştiren kişilik sahibi ve çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeteneklerle donanmış bir şekilde hayata hazırlamak için varız.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08.50-14.35
DOĞAL GAZ
Ulaşım
Okulumuz E-5 ten Kartal istikametine doğru giderken Kartalspor Altyapı Tesislerinin yanında Kartal sahilinden yukarı doğru çıkarken Kartalspor Stadı´nın üst sokağında bulunmaktadır.Kartal Meydandan kalkan JAWA dolmuşları ya da KM33 otobüsüyle rahatlıkla ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz Servisi Mevcuttur.
Karlıktepe Mah. Soğanlık Cad. No: 44 Kartal/İSTANBUL